مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > برگزاری کارگاه تیپینگ و کنزیوتیپ در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

گروه تربیت بدنی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با همکاری انجمن علمی دانشگاه، کارگاه تیپینگ و کنزیوتیپ را برگزار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این کارگاه با حضور دکتر تیمور درزابی دکتری تخصصی تربیت بدنی، عضو هیات علمی و تراپیست و سرپرست تیم های ملی خواهد بود.

مباحث در قالب ۸ ساعت تئوری و ۲۴ ساعت عملی ارایه می گردد که هزینه دوره نیز ۵۰۰ هزار تومان است.

زمان شروع کلاس ها ۱۲ خرداد ماه درنظر گرفته شده است که علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره ۰۹۱۵۸۱۲۷۱۲۷ در تماس باشند.

براساس این گزارش، مهارتهای این دوره، آشنایی با کمک های اولیه در صدمات ورزشی، تشخیص آسیب های سطحی و آشنایی با تکنیک های تیپینگ و  اجرای صحیح چسباندن تیپ و کنزیوتیپ در اندام فوقانی و تحتانی به صورت عملی است.