مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > برگزاری اختتامیه دوره استانی تربیت راهنمای خانواده در جهاددانشگاهی مشهد

اختتامیه چهارمین دوره‌ تربیت راهنمای خانواده با حضور معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و دیگر مسوولان در مجتمع شریعتی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، اولین دوره استانی تربیت راهنمای خانواده با عنوان «حدیث زندگی» در استان گلستان برگزار شد که اختتامیه آن به میزبانی مشهد مقدس با حضور ۱۵۰ فراگیر به مدت دو روز برگزار شد.

در این مراسم از برگزیدگان دوره با حضور مسوولان نیز تجلیل به عمل آمد.

برگزاری کارگاه های خانواده و کلاسهای آموزشی، تبیین روش به کارگیری مربیان خانواده، اعطای کارنامه و گواهی مربیگری به فراگیران واجدشرایط، جلسات آموزشی با اساتید جهت رفع اشکالات علمی فراگیران از برنامه های این دوره دو روزه بود.