مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > برد پرگل تیم علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در اولین دیدار

مسابقات فوتسال مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی؛

برد پرگل تیم علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در اولین دیدار

تیم فوتسال علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد اولین روز مسابقات فوتسال را با پیروزی آغاز کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، اولین روز از مسابقات فوتسال مراکز علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی روز گذشته ۱۷اسفندماه در محل سالن ورزشی اتوبوسرانی برگزار شد که ۶ تیم در قالب سه مسابقه به رقابت پرداختند.

تیم فوتسال علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد که در گروه دوم این مسابقات با تیم‌های چینی مقصود و خبرنگاران هم گروه است، در اولین مسابقه خود به مصاف تیم مرکز علمی کاربردی چینی مقصود رفت و موفق شد با یک پیروزی قاطع ( ۶ بر ۱) این مسابقه را پشت سر بگذارد.

دیدار بعدی تیم فوتسال علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با تیم مرکز علمی کاربردی خبرنگاران خواهد بود.