مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > امکان معرفی دستاوردهای برگزیده در قالب طرح «پنجه کارآمد»

ویژه دانشجویان، فارغ التحصیلان و مدرسان

امکان معرفی دستاوردهای برگزیده در قالب طرح «پنجه کارآمد»

دانشجویان، فارغ التحصیلان و مدرسانی که دارای دستاوردهای برگزیده باشند، می توانند در قالب سلسله نشست های طرح «پنجه کارآمد» دستاوردهای خود را تشریح کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی در نظر دارد با رویکرد مهارت افزایی و ارتقای توان اشتغال پذیری دانشجویان و دانش آموختگان سلسله نشست های پنجه کارآمد را در سال تحصیلی ۱۴۰۳ _ ۱۴۰۲ در سراسر کشور اجرا کند.

دستاوردهای برگزیده می تواند در حوزه های فنی، مهندسی و صنعت، علوم انسانی، مدیریت و خدمات اجتماعی، فرهنگ و هنر و کشاورزی . منابع طبیعی و در قالب اختراع، کارآفرینی و پلتفرم های فناوری اطلاعات و ارتباطات باشد.

دستاوردها باید منجر به ایجاد و توسعه کسب و کارها، حل مسائل اجتماعی، توسعه مهارت، توسعه اختراع  و دستاوردهای علمی، و انجام مسوولیت اجتماعی دانشگاه شده باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و معرفی دستاورد خود با شماره ۰۵۱۳۱۹۹۷۲۴۷ تماس بگیرید.