مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > امکان ثبت نام با کارت آمایش برای دانشجویان اتباع افغانستانی فاقد گذرنامه در ترم مهر

امکان ثبت نام با کارت آمایش برای دانشجویان اتباع افغانستانی فاقد گذرنامه برای ترم مهر سال تحصیلی ۱۴۰۲- ۱۴۰۳ وجود دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد ، براساس شیوه نامه جذب و پذیرش دانشجویان غیرایرانی ، تحصیل در ایران تنها با گذرنامه الکترونیکی معتبر امکانپذیر است اما با توجه به بررسی های صورت گرفته امور دانشجویان بین المللی ، امکان ثبت نام با کارت آمایش برای دانشجویان اتباع افغانستانی فاقد گذرنامه برای ترم مهر جاری وجود دارد و دانشگاه موظف است ضمن اخذ تعهد نامه ای مبنی بر اقدام به اخذ گذرنامه پس از فراهم شدن شرایط ، از آنان ثبت نام کند.