مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > اعلام دستورالعمل برگزاری آزمون کتبی دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان سراسر کشور

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد و به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، دکتر مهدی رئوفی رئیس این دانشگاه با اشاره به زمان برگزاری مرحله اول دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان سراسر کشور گفت: آزمون مرحله اول المپیاد طی روزهای شنبه و یکشنبه ۱۴و ۱۵ اسفندماه سال جاری از طریق سایت المپیاد با آدرس https://olympiad.uast.ac.ir/  برگزار می شود و  دانشجویان ثبت نام کننده در این آزمون باید در روز و ساعت مشخص شده با ورود به پروفایل شخصی خود، در آزمون شرکت نمایند.

وی درباره دستورالعمل برگزاری گفت: آزمون‌ از ساعت ۸ صبح آغاز خواهد شد و برای هر آزمون مدت زمان ۴۵ دقیقه در نظر گرفته شده است که جهت پاسخگویی بهتر به سوالات و ابهامات احتمالی در هر ساعت تنها یک آزمون برگزار خواهد شد که دانشجویان در صورت نیاز می توانند با شماره های ۳۳۴۴۴۴۲۴ و ۳۳۴۴۴۴۱۷ با پیش شماره ۰۸۶ تماس حاصل نمایند.

رئوفی با تاکید بر اینکه در زمان انجام آزمون امکان بازگشت به سوال قبلی برای شرکت کننده وجود ندارد و شرکت کنندگان زمانی می‌توانند سوال بعدی را ببینند که پاسخ سوال جاری را ثبت کنند، ابرازداشت: بر اساس دستورالعمل برای هر آزمون تعداد ۳۰ سوال چهار گزینه‌ای و ۲ سوال تشریحی در نظر گرفته شده است و سوالات به صورت تصادفی و تک تک نمایش داده می‌شود. شرکت در آزمون‌ها فقط در ساعات اعلام شده امکان‌پذیر می‌باشد و برگزاری آزمون‌ها قابل تمدید نمی‌باشد.دستورالعمل برگزاری آزمون کتبی دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان سراسر کشور اعلام شد.