مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > آغاز فعالیت محفل شعر”فر سخن” همزمان با سالروز بزرگداشت پروین اعتصامی

به همت کانون ادب و هنر علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

آغاز فعالیت محفل شعر”فر سخن” همزمان با سالروز بزرگداشت پروین اعتصامی

محفل شعرخوانی “فَرّ سَخُن” کانون ادب و هنر علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، فعالیت خود را همزمان با برگزاری برنامه شعرخوانی به مناسبت بزرگداشت روز پروین اعتصامی آغاز می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این مراسم با حضور شاعر معاصر کشور استاد”محمد باقر کلاهی اهری” و شعرخوانی و سخنرانی دکتر “حسین صالحی”، ” فاطمه اخوان”, “سوگند دلبری” و شاهنامه‌خوانی “سمیه اکبری” همچنین دوتار نوازی “مهرشاد قلی‌زاده” در تاریخ پنجشنبه ۱۹اسفندماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۵ در محل سالن شورای علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می شود.

لازم به ذکر است در این محفل دانشجویان علاقمند می‌توانند در صورت تمایل به خوانش اشعار خود با شماره ۳۱۹۹۷۲۷۵ (آ.مقیمی کارشناس امور فرهنگی دانشجویی مرکز) تماس گرفته و جهت حضور و ارایه شعر خود اعلام آمادگی نمایند.

1. الهه کیانمنش گفت:

برای شرکت در برنانه