مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > گردهمایی روسای مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی

درمرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد؛

گردهمایی روسای مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی

گردهمایی روسای مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، گردهمایی روسای مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی صبح امروز ۲۸اردیبهشت ماه با حضور دکترمحمدجواد سلجوقی سرپرست دانشگاه علمی کاربردی واحد خراسان رضوی ساعتی پیش به میزبانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در محل سالن شورای این دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر ترابی زاده معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی،حجت الاسلام خیرآبادی رابط دفتر نهاد نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی و روسای مراکز علمی کاربردی خرساان رضوی حضور داشتند.