مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > کسب مقام‌های قهرمانی و سومی توسط مرکز جهاددانشگاهی مشهد

پایان چهارمین مسابقات گفتمان دانشجویی مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی؛

کسب مقام‌های قهرمانی و سومی توسط مرکز جهاددانشگاهی مشهد

در چهارمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی مراکز علمی کاربردی واحد خراسان رضوی، مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با کسب مقام اول توسط تیم خانم‌ها، قهرمان این دوره از مسابقات شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، در آخرین روز برگزاری این مسابقات تیم خانم‌های مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در رقابت با تیم مرکز تصمیم یار توس در جایگاه مخالف با گزاره”مهمترین راه حل مبارزه با فرار مغزها بهبود شرایط راه اندازی کسب و کارهای دانش بنیان است” موفق به کسب مقام قهرمانی این دوره از مسابقات شد.

همچنین در رقابت رده بندی تیم آقایان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در جایگاه موافق با گزاره “کارآفرینی که روابط عمومی بالایی نداشته باشد قطعا با شکست مواجه خواهد شد” در رقابت با تیم شکوه مهر۲ موفق به کسب رتبه سوم گردید.

گفتنی است در این دوره از مسابقات مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با دو تیم به سرپرستی “سعید شریعتی مزینانی” مدیر پژوهش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد و عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی حضور داشت.

تیم خانم‌های مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با ترکیب دانشجویان “زهرا لزگی”،“سمیه دوستی” و “الهه کوهکن زاده” دانشجویان رشته مدیریت امور فرهنگی و “افسانه اسماعیلی” دانشجوی رشته مهندسی فناوری اطلاعات و تیم آقایان این مرکز با ترکیب دانشجویان “محمد اصغرزاده” دانشجوی رشته روابط عمومی، “محسن بشیان” و “خلیل رستگارمقدم ” دانشجویان رشته مدیریت امور فرهنگی و “سجاد اله‌یاری” دانشجوی رشته مهندسی فناوری اطلاعات در چهارمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی حضور داشتند.