مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > کارگاه تخصصی طراحی لباس با تکنیک “اریگامی”

انجمن علمی طراحی لباس علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می‌کند:

کارگاه تخصصی طراحی لباس با تکنیک “اریگامی”

انجمن علمی طراحی لباس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد کارگاه تخصصی طراحی لباس با تکنیک “اریگامی” ویژه دانشجویان مرکز برگزار می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این کارگاه آموزشی پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۲ الی۱۶ به مدت۴ ساعت در محل سالن شورای دانشگاه برگزار می گردد.

آشنایی با اصول اولیه اریگامی، آشنایی با کاربری اریگامی در طراحی لباس، آشنایی با تکنیک آهار زدن پارچه و آماده‌سازی پارچه و طراحی و اجرای اریگامی روی لباس از جمله سرفصل‌هایی است که توسط  “فاطمه رحمانی نسب” د راین کارگاه آموزشی مطرح خواهد شد.

علاقمندان جهت شرکت در این کارگاه آموزشی می توانند با شماره ۰۹۱۵۸۸۰۶۰۰۵ معصومه سرحدی دبیر انجمن علمی طراحی لباس مرکز تماس حاصل فرمایند.