مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > کارگاه آموزشی”نحوه انتخاب رشته تحصیلی”

مرکز خدمات تخصصی روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی”نحوه انتخاب رشته تحصیلی”

مرکز خدمات تخصصی روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی خراسان رضوی با همکاری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد کارگاه آموزشی”نحوه انتخاب رشته تحصیلی” برگزار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، با توجه به برگزاری آزمون سراسری ورودی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سال ۱۴۰۰، مرکز خدمات تخصصی روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی خراسان رضوی در راستای انجام وظایف اجتماعی خود در ارتقاء سطح آگاهی دانش‌آموزان و والدین آنها در انتخاب رشته تحصیلی که در سرنوشت هریک از آنها و کشور موثر است، کارگاه آموزشی “نحوه انتخاب رشته تحصیلی” را به صورت رایگان از طریق نرم افزار Adobe connect و صفحه اینستاگرام مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد(ek_jdm_mashhad) به صورت رایگان برگزار می نماید.

این جلسه روز یکشنبه ۱۰مردادماه ساعت ۱۰ الی ۱۲ صبح به صورت مجازی برگزار می گردد.