مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > نشست مدیران علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با اعضای هیات مدیره صنف بانوان خیاط مشهد

با رویکرد هم افزایی بین دانشگاه و صنعت نشست هم اندیشی با اعضای هیات مدیره صنف بانوان خیاط مشهد برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این نشست با حضور زهرا طهماسبی رئیس اتحادیه صنف بانوان خیاط  مشهد، زهرا فرهوش دبیر اتحادیه و اعظم خردگاه عضو هیات مدیره اتحادیه صنف بانوان خیاط  مشهد و مدیران آموزشی و رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با هدف هم افزایی ارتباط بین دانشگاه و صنعت در محل سالن شورای این مرکز برگزار شد.

مهندس احمد افروغی رییس علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد دغدغه اصلی نظام مهارتی علمی کاربردی را ایجاد فرصت‌های شغلی برای دانشجویان عنوان کرد و گفت: رسالت دانشگاه‌های مهارتی، آموزش توأم با تجربه و مهارت آموزی است.

وی در ادامه بر آماده‌سازی دانشجویان و دانش‌آموختگان برای ورود به محیط کار تاکید کرد و گفت: ارتباط دو حوزه دانشگاه و صنعت سبب مهارت آموزی می شود؛ مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد قادر است در جهت انجام هرگونه فعالیت پژوهشی، نیازسنجی و برگزاری کلاس‌های آموزشی مورد نیاز اتحادیه صنف بانوان خیاط مشهد همکاری نماید.