سومین شماره نشریه دانشجویی،کسب و کار با عنوان “نوآفرین” منتشر شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، نشریه دانشجویی،کسب و کار “نوآفرین” به سردبیری “سعید شریعتی مزینانی” مدیر پژوهش دانشگاه توسط علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد و همکاری مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی مشهد و مجوز دانشگاه جامع علمی کاربردی منتشر شد.

در این شماره از نشریه مطالبی در حوزه کسب و کارهای نوبنیاد و مباحث کارآفرینی از قبیل “مصاحبه با کارآفرین موفق حوزه نرم افزار”، “صنایع فرهنگی در محاصره کرونا”، “کارآفرینی فرهنگی؛ بودن یا نبودن”، “نوآوری های حوزه صنعت چاپ”،”مصاحبه با کارآفرین موفق حوزه طراحی دوخت و تکنولوژی لباس” و… منتشر شده است.

دانشجویانی که علاقمند هستند در حیطه رشته تحصیلی خود در این نشریه فعالیت داشته باشند می توانند درخواست خود را به آی دی AmirHosseinMoghimy@ ارسال نموده و یا با شماره ۳۱۹۹۷۲۷۵ امور دانشجویی فرهنگی مرکز تماس گیرند.