مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > مهلت ارسال اثر به سومین جشنواره درون دانشگاهی نشریات، رسانه و فضای مجازی تمدید شد

مهلت ارسال اثر به سومین جشنواره درون دانشگاهی نشریات، رسانه و فضای مجازی تا ۲۰دی ماه تمدید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، سومین جشنواره درون دانشگاهی نشریات، رسانه و فضای مجازی دانشگاه جامع علمی کاربردی نیمه اسفندماه سال جاری در دو بخش نشریات دانشجویی و بخش رسانه و فضای مجازی به همت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار می‌شود.

علاقمندان فرصت دارند تا تاریخ ۲۰دی ماه جهت ثبت نام و درج آثار خود به سایت titrfestival3.uast.ac.ir  مراجعه نموده و پس از ثبت نام تصویر صفحه ثبت‌نام انجام شده را را به ای دی AmirHosseinMoghimy@(آ.مقمی کارشناس امور فرهنگی دانشجویی مرکز)  ارسال نمایند.

لازم به ذکر است کسانی که موفق به کسب رتبه در این جشنواره شوند از تخفیف شهریه ثابت دانشگاه بهرمند خواهند شد.