مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > دومین رقابت تیم علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در مسابقات مناظرات دانشجویی کشور

دومین رقابت تیم مناظره دانشجویی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در مسابقات مناظرات دانشجویی علمی کاربردی کشور فردا برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، در ادامه برگزاری چهارمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی علمی کاربردی کشور فردا یکشنبه ۲۵ مهرماه ساعت ۱۰صبح تیم علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با ترکیب دانشجویان “زهرا لزگی”،“سمیه دوستی” و “الهه کوهکن زاده” دانشجویان رشته مدیریت امور فرهنگی و “افسانه اسماعیلی” دانشجوی رشته مهندسی فناوری اطلاعات و به سرپرستی “سعید شریعتی مزینانی” مدیر پژوهش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد و عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی با تیم کرمانشاه به رقابت خواهد پرداخت.

عنوان گزاره مورد رقابت “بازار آزاد نقش موثرتری نسبت به دانشگاه در خصوص مهارت افزایی دارد” می باشد که تیم مرکز به عنوان موافق در این مناظره حضور خواهد داشت.  این رقابت به صورت آنلاین از طریق صفحه اینستاگرام مرکز ek_jdm_mashhad@ پخش خواهد شد.