مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > شروع کلاس‌های حضوری این مرکز بر اساس دستور العمل ابلاغی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی

رییس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد گفت: کلاس‌های حضوری این مرکز بر اساس دستور العمل ابلاغی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی شروع خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس احمد افروغی با بیان این مطلب افزود: بر اساس بخشنامه مورخ ۱۳ خردادماه معاونت آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی، بازگشایی مراکز آموزشی  و شروع کلاس‌های حضوری مشروط به هماهنگی با ستاد استانی مبارزه با بیماری کرونا می‌باشد.

وی تصریح کرد: تاکنون تصمیمی از سوی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی برای بازگشایی کلاس ها اعلام نشده است.

رییس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد خاطرنشان کرد: در صورت بازگشایی کلاس‌های حضوری این مرکز، پروتکل‌های بهداشتی علاوه بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی اعمال خواهد شد.