مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > شروع دروس عملی این مرکز از ۲۴ خرداد ماه سال جاری

رییس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد خبر داد:

شروع دروس عملی این مرکز از ۲۴ خرداد ماه سال جاری

رییس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از شروع دروس عملی این مرکز از ۲۴ خرداد ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس احمد افروغی با بیان اینکه از روز  شنبه ۲۴ خرداد ماه سال جاری دروس عملی و بخش عملی دروس نظری-عملی این مرکز با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی آغاز خواهد شد، گفت: کلاس‌های تئوری نیز تا پایان ترم جاری، بصورت مجازی ادامه خواهد داشت.

وی افزود: تمامی دانشجویان باید تاییدیه خودارزیابی را با مراجعه به سامانه سلامت وزارت بهداشت (www.salamat.gov.ir) دریافت نموده و در هنگام ورود به کلاس آنرا به مسوول مربوطه ارائه دهند و علاوه بر آن استفاده از ماسک توسط دانشجویان و مدرسان الزامی است.

رییس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با تاکید بر اینکه دانشجویان جهت حضور در کلاس‌ها در جلسه اول توسط مدرس به گروه های ۱۰ نفره تقسیم می‌شوند، بیان داشت: بازه امتحانات طبق آخرین بخشنامه دانشگاه جامع از ۲۱ تیر لغایت ۱۷ مرداد ماه سال جاری خواهد بود.

افروغی یادآور شد: انتخاب واحد و شروع ترم تابستان نیز از ۱۹ لغایت ۲۱ مردادماه و  امتحانات تابستان نیز از ۲۸ لغایت ۳۱ شهریورماه خواهد بود.