مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > سینما کسب و‌کار با تحلیل و نمایش «روح» در آمفی تئاتر دانشگاه

سینما کسب و‌کار با تحلیل و نمایش انیمیشن روح (SOUL ) با همکاری جهاددانشگاهی مشهد و مدرسه کسب و کار فردوسی برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، این برنامه با موضوع نقش استعدادها در تعیین اهداف و مسیر زندگی با حضور مصطفی مکارم ، کارآفرین نمونه کشور و رییس هیات مدیره شتاب دهنده کسب و کار فردوسی و ملیحه فرامرزی دکتری کارآفرینی از دانشگاه تهران و مدیر توانمند سازی شتابدهنده فردوسی برگزار خواهد شد.

دانشجویان علاقمند می توانند در تاریخ پنجشنبه ۱۰ آذرماه از ساعت ۱۷ در تالار فردوسی دانشگاه به تماشای این انیمیشن بپردازند.

هزینه این رویداد ۳۰ هزار تومان است که دانشجویان می توان از طریق لینک ثبت نام اینترنتی به آدرس:

یا تماس با شماره ۰۵۱۳۸۴۵۷۷۹۸ جهت رزرو اقدام نمایند.