مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > سلسه کارگاه های آگاهی تجاری در کسب و کار

به همت مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می شود:

سلسه کارگاه های آگاهی تجاری در کسب و کار

به همت مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی مشهد سلسه کارگاه‌های آگاهی تجاری در کسب و کار برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مرکز نوآوری و شکوفائی جهاددانشگاهی مشهد از دهم شهریور ماه اقدام به برگزاری سلسه کارگاه‌های آگاهی تجاری در کسب و کار نموده است.

سرفصل‌های آموزشی این کارگاه شامل “انجام تست های مرتبط و آنالیز آنها”، “آشنایی با تفاوت‌های بازار و صنعت”، “روش‌های بخش‌بندی بازار و صنعت”، “استراتژی محصول-استراتژی فروش”، “PESTEL”، “رسم  و تصحیح اینفوگراف مسیر شغلی من” می باشد.

سلسه کارگاه های آگاهی تجاری در کسب و کار تا پایان شهریورماه سال جاری به دو طریق آنلاین و حضوری در محل ساختمان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می‌شود.