مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از برگزاری نمایشگاه کارآفرینی و دست‌آوردهای دانشجویی این مرکز به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس احمد افروغی با بیان این مطلب افزود: این نمایشگاه با هدف تقویت بنیه کارآفرینی دانشجویان و تشویق آنان به انجام فعالیت‌های خود اشتغالی برگزار می‌شود.

به گفته وی،  این نمایشگاه با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از تاریخ ۲۵ لغایت ۳۰ آبان ماه سال جاری در محل مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: دانشجویان علاقمند می‌توانند جهت رزرو رایگان غرفه و ارائه آثار، حداکثر تا ۲۳ آبان ماه سال جاری به مرکز نوآوری و شکوفایی مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد مراجعه نمایند.

سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد خاطرنشان کرد: ۲۷ آبان ماه لغایت ۳ آذرماه سال جاری به نام هفته جهانی کارآفرینی نامگذاری شده است.