مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > راهیابی دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به مرحله نیمه نهایی مسابقات غیرحضوری پومسه دانشجویان کشور

دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به مرحله نیمه نهایی اولین دوره مسابقات غیرحضوری پومسه دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور راه پیداد کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، “رضوان رجبی” دانشجوی رشته تربیت بدنی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد موفق شد به مرحله نیمه نهایی اولین دوره مسابقات غیرحضوری پومسه دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور راه پیدا کند.
گفتنی است مرحله مقدماتی این مسابقات با حضور ۱۴۵ ورزشکار خانم و ۷۱ ورزشکار آقا به صورت غیر حضوری برگزار گردید که در مجموع ۴ شرکت کننده خانم و ۵ شرکت کننده آقا به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کردند.