نسخه آزمایشی
مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > راهیابی دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به مرحله عملی المپیاد
۵۱ بازدید

اعلام نتایج مرحله اول(کتبی) اولین المپیاد مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور

راهیابی دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به مرحله عملی المپیاد

دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به مرحله عملی المپیاد مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور راه پیدا کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، همزمان با میلاد حضرت معصومه(س) اسامی راهیافتگان به مرحله عملی المپیاد مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور اعلام شد که بر این اساس “مرجان رحیم زاده همدانی” دانشجوی کارشناسی حرفه ای گرافیک-پوستر  و نشانه مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به مرحله عملی المپیاد راه پیدا کرد.

لازم به ذکر است که اولین المپیاد مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به میزبانی استان مرکزی برگزار می شود.

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *