مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > دومین مرحله جشنواره کسب و کارهای دانشجویی برگزار می شود

حمایت دانشگاه از کسب و کارهای دانشجویی؛

دومین مرحله جشنواره کسب و کارهای دانشجویی برگزار می شود

در راستای رویکردهای حمایتی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از کسب و کارهای دانشجویی، فصل دوم معرفی کسب و کارهای منتخب دانشجویان این مرکز از طریق پیج اینستاگرام مرکز ek_jdm_mashhad برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، علاقمندان فرصت دارند تا ۱۰بهمن ماه سال جاری آدرس صفحه اینستاگرام کسب و کار خود را در صورت انطباق با رشته تحصیلیشان جهت بررسی به آی دی Ekjdm_shakouri@(آ. شکوری کارشناس پژوهشی مرکز) ارسال نمایند.

لازم به ذکر است دانشجویان می توانند جهت مشاهده فصل اول معرفی کسب و کارهای دانشجویی به صفحه اینستاگرام مرکز مراجعه نمایند.

1. مطهره چراغچی گفت:

لطفا منو در این جشنواره کسب و کار دانشجویی و حمایت