مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > دومین سری از مسابقات کتابخوانی”گنج کنج”

به مناسبت روز بزرگداشت "ابوالقاسم فردوسی" برگزار می شود؛

دومین سری از مسابقات کتابخوانی”گنج کنج”

دومین سری از مسابقات کتابخوانی”گنج کنج” به مناسبت روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی با محوریت کتاب”شاهنامه” فردوسی برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، کانون کتاب و کتابخوانی مرکز با همکاری امور فرهنگی دانشجویی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی و همچنین به مناسبت بزرگداشت روز حکیم حماسه سرای توس “ابوالقاسم فردوسی”، مسابقه‌ای با محوریت داستان “سیاوش” از شاهنامه فردوسی به صورت مجازی برگزار می نماید.

دانشجویان می‌توانند از ساعت۸صبح ۲۵ اردیبهشت ماه همزمان با روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی با مراجعه به لینک https://survey.porsline.ir/s/4R9DlJj در این مسابقه شرکت نمایند.

گفتنی است لینک مسابقه به مدت ۲۴ ساعت فعال می باشد و دانشجویان پس از ورود به صفحه مسابقه، مدت ۲۰دقیقه فرصت دارند تا به سوالات مطرح شده پاسخ دهند. به برنده مسابقه جایزه اهدا خواهد شد.