مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > دانشجویان جهت عضویت در تیم مناظره علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد ثبت نام نمایند

پنجمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی؛

دانشجویان جهت عضویت در تیم مناظره علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد ثبت نام نمایند

ثبت نام از دانشجویان جهت شرکت در پنجمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، پنجمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال جاری با محوریت “پنجه کارآمد” برگزار می شود. علاقمندان جهت ثبت نام می‌توانند تا تاریخ ۵بهمن ۱۴۰۰ به آ. مقیمی کارشناس امور فرهنگی دانشجویی مرکز  مراجعه نموده و یا با شماره ۳۱۹۹۷۲۷۵ تماس حاصل فرمایند.

لازم  به ذکر است شرکت در این مسابقات در قالب تیم‌های ۴نفره متشکل از ۲ مناظره کننده (صاحب بیان مناسب و قدرت استدلال) و دو عضو محقق(مسوول جمع آوری مطالب) و با همراهی استاد راهنما می باشد.