مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود مرکز به صورت مجازی

اداره آموزش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار کرد:

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود مرکز به صورت مجازی

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به صورت مجازی برگزار گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود این مرکز توسط اداره آموزش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به صورت مجازی برای دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی برگزار شد.

مجتبی اسعدی در خصوص برگزاری جلسه توجیهی به صورت مجازی اظهارداشت: در ابتدای هر ترم تحصیلی و در پایان زمان ثبت نام و قبل از شروع کلاس‌ها جلسات توجیهی تخصصی به تفکیک گروه‌های آموزشی و مقاطع تحصیلی با حضور مدیر آموزش و مدیران گروه‌ها برگزار می شد اما در ترم جاری به دلیل شیوع ویروس کرونا این جلسات بصورت مجازی در محیط  نرم افزار adobe connect و در سه نوبت توسط مدیر آموزش برگزار گردید.

مدیر آموزش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد افزود: در جلسه توجیهی به مواردی از جمله معرفی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، معرفی همکاران شاغل در حوزه های مختلف مرکز، ارائه خلاصه ای از مهمترین قوانین و مقررات آموزشی، معرفی سامانه آموزشی هم آوا و آموزش نحوه کار با آن، معرفی سامانه کلاس‌های مجازی سمالایو و آموزش نحوه کار با آن اشاره شد.

اسعدی با اشاره به اینکه در پایان هر جلسه به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد، تاکید کرد: در این جلسات در مجموع ۴۱۵ نفر حضور داشتند و جلسه در سه روز چهارشنبه ۲۱ آبان ماه ویژه دانشجویان کاردانی(۱۸۹نفر)، روز پنجشنبه ۲۲ آبان ماه ویژه دانشجویان کارشناسی(۱۲۴نفر) و روز یکشنبه ۲۵ آبان ماه تکرار جلسه برای تمامی دانشجویان(۱۰۲ نفر) در ساعت ۱۳ الی ۱۴:۳۰ برگزار گردید.