مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > برگزاری سومین جلسه شورای فرهنگی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در سال جاری

سومین  جلسه شورای فرهنگی مرکز در سال ۱۳۹۹ در محل سالن شورای مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، در این جلسه در مورد “گزارش فعالیت‌های فرهنگی مراکز ثبت شده در درگاه فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری”، برگزاری برنامه‌ای با حضور کارشناسان ستاد مبارزه با مواد مخدر جهت هشدار به دانشجویان، “برگزاری انتخابات انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی” و همچنین برگزاری “انتخابات دبیران کانون‌های فرهنگی” گزارش هایی ارئه شد.

همچنین در این جلسه در خصوص “صدور مجوز برگزاری جشنواره داستان‌نویسی و نمایشنامه‌نویسی در سطح استان” و ارائه برنامه مناسب توسط دبیران انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی به منظور کسب رتبه کانون‌های فرهنگی تصمیاتی اتخاذ گردید.