مدیرگروه رشته تربیت بدنی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد خبر داد:

برگزاری دوره تئوری مربیگری درجه ۳

مدیرگروه رشته تربیت بدنی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از برگزاری دوره تئوری مربیگری درجه ۳ برای آقایان و بانوان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، جواد کاهانی با بیان مطلب فوق اظهارداشت: این دوره به همت انجمن علمی رشته تربیت بدنی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد و با همکاری هیات ورزش های همگانی خراسان رضوی برگزار می گردد.

وی با تاکید بر اینکه در پایان دوره گواهینامه معتبر هیات ورزش های همگانی اعطا خواهد شد، تصریح کرد: زمان برگزاری دوره تئوری مربیگری درجه ۳ مردادماه سال جاری خواهد بود و با توجه به اینکه ظرفیت پذیرش محدود می‌باشد، با تکمیل ظرفیت پذیرش، آغاز برگزاری کلاس‌ها را خواهیم داشت.

مدیرگروه رشته تربیت بدنی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با تاکید بر اینکه این دوره به صورت مجازی و به مدت یک هفته برگزار خواهد شد.گفت: علاقمندان می‌توانند جهت ثبت نام قطعی با خانم حاجت طلب(۰۹۱۵۳۵۰۷۴۸۰) تماس بگیرند.