مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > برگزاری اولین جلسه انجمن علمی گروه تربیت بدنی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

اولین جلسه انجمن علمی گروه تربیت بدنی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد، اولین جلسه انجمن علمی گروه تربیت بدنی این مرکز پس از مشخص شدن نفرات منتخب دانشجویان گروه در انتخابات این انجمن علمی در آذرماه، روز گذشته هفتم دی ماه سال جاری در محل سالن مرکز نوآوری دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه مقرر گردید در راستای ارتقا سطح کیفی و کمی فعالیت‌های دانشجویان، یکی از دانشجویان برتر گروه به عنوان همیار استاد جلساتی جهت آموزش دروسی که سایر دانشجویان در یادگیری آن دچار مشکل شده اند، برگزار نماید. از دیگر تصمیات این جلسه می توان به انجام تبلیغات توسط دانشجویان توانمند در گروه تربیت بدنی در فضاهای مجازی دانشگاه، برگزاری کارگاه‌های مختلف برای عموم دانشجویان، شناسایی دانشجویان توانمند و شرکت در مسابقات ورزشی کشوری، برگزاری مسابقات کارتینگ و تیراندازی توسط انجمن علمی و تبلیغات دوره آموزشی (زبان تخصصی ویژه ورزشکاران) بین دانشجویان اشاره نمود.