مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > برگزاری انتخابات انجمن علمی حقوق ۱۵و ۱۶ اردیبهشت

قابل توجه دانشجویان گروه حقوق مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد:

برگزاری انتخابات انجمن علمی حقوق ۱۵و ۱۶ اردیبهشت

انتخابات انجمن علمی رشته حقوق مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در تاریخ ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ماه(پنجشنبه و جمعه هفته جاری) برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، پیرو خبر کاندیدا شدن دانشجویان رشته حقوق جهت عضویت در انجمن علمی رشته حقوق مرکز، انتخابات انجمن علمی به صورت غیرحضوری و از طریق لینک https://survey.porsline.ir/s/YTJeVcA برگزار می شود.

دانشجویان رشته حقوق مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد می‌توانند در تاریخ‌ اعلام شده از ساعت۷ صبح روز پنجشنبه لغایت ساعت ۲۳ روز جمعه با مراجعه به لینک مورد نظر به کاندیدا یا کاندیداهای مدنظر خود (مهلا اشکفتی، ناهید رجبی، سوسن صفایی، مهسا عزیزی یزدی، مرتضی کاظمی، نجمه محسنی، سیدمهدی مهدیان) رای دهند.