مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > اعلام فراخوان یازدهمین جشنواره “کتابخوانی رضوی”

یازدهمین جشنواره “کتابخوانی رضوی” توسط نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، جشنواره “کتابخوانی رضوی” از سری برنامه‌های نوزدهمین جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) است که توسط نهاد کتابخانه‌های عموی کشور با محوریت موضوع “حضرت امام رضا(ع)” و موضوع بخش ویژه جشنواره با عنوان “حضرت مهدی(عج)” برگزار می شود.

قالب‌های جشنواره نقاشی، پویش کتابخوان، چهارگزینه‌ای، شعرسرایی، پویش برای امام زمانم، تولید آثار هنری، داستان کوتاه و قصه گویی می‌باشد؛ مسابقات خاص یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی نیز شامل مروجان فرهنگی رضوی(کتابداران) و چاپ و انتشار(ناشران) خواهد بود.

علاقمندان می توانند تا ۲۱ آبان ماه سال جاری آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با دبیرخانه جشنواره (۰۲۱۸۸۹۵۱۴۹۳) تماس گرفته و یا به سامانه جشنواره به آدرس www.samakpl.ir مراجعه کنند.