مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > اعلام زمان برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود

زمان برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود اعلام شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مجتبی اسعدی مدیر آموزش مرکز با بیان اینکه در هر ترم تحصیلی در پایان زمان ثبت نام و قبل ازشروع کلاس‌ها جلسات توجیهی تخصصی به تفکیک گروه‌های آموزشی و مقاطع تحصیلی با حضور مدیر آموزش و مدیران گروه‌ها برگزار می‌گردد، اظهارداشت: پس از شیوع بیماری کرونا این جلسات بصورت مجازی و در محیط  نرم افزار adobe connect  توسط مدیر آموزش برگزار می شود.

وی با بیان اینکه جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود۱۴۰۱-۱۴۰۰ فردا ۲۵ مهرماه برگزار می شود، گفت: دانشجویان می توانند جهت آشنایی با مهمترین قوانین و مقررات آموزشی، معرفی سامانه آموزشی هم آوا و سامانه کلاس‌های مجازی سمالایو و آموزش نحوه کار با آنها فردا ساعت ۱۳ از طریق لینک http://vc.jdmcenters.org/justification به عنوان میهمان وارد جلسه شوند.