مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > آغاز طرح پاییزه کتاب در فروشگاه‌های کتاب انتشارات جهاددانشگاهی مشهد

دانشجویان می توانند از طرح پاییزه کتاب فروشگاه‌های انتشارات جهاددانشگاهی مشهد استفاده نمایند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، در این طرح که به مدت ۵ روز از ۲۹ آبان لغایت ۳ آذر برگزار می‌شود، دانشجویان علاقمند می‌توانند با مراجعه به هر یک از فروشگاه‌های شماره یک (ابتدای احمدآباد_ ۳۸۴۱۸۰۷۰ _ اینستاگرام: www.instagram.com/j.d.m.ketab_mashhad)، فروشگاه شمارهٔ دو( میدان آزادی_ ۳۸۸۲۹۵۸۹_ تلگرام: @jdmbook) و فروشگاه شمارهٔ سه( سه‌راه ادبیات_ ۳۸۴۰۳۴۶۳ _ تلگرام: @JDMketab3) از سقف مجاز خرید با تخفیف ۲۰درصد برای هر خریدار ۳۰۰هزار تومان و سقف یارانه خرید برای هر خریدار ۶۰هزار تومان بهرمند شوند.