مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > آغاز ثبت نام جهت شرکت در مسابقات بسکتبال دانشجویان کشور

فراخوان ثبت نام در مسابقات مجازی قهرمانی مهارت‌های فردی بسکتبال دانشجویان کشور اعلام شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، دانشگاه شهید بهشتی در آبان ماه سال جاری اقدام به برگزاری مسابقات مجازی قهرمانی مهارت‌های فردی بسکتبال دانشجویان در بین دانشگاها و موسسات آموزش عالی کشور می نماید. دانشجویان توانمند در این رشته جهت شرکت در مسابقات کشوری تا تاریخ ۱۴۰۰/۸/۱مهلت ثبت نام دارند و پس از آن تا تاریخ ۱۴۰۰/۸/۱۰ می توانند فیلم‌های خود را به دبیرخانه مسابقات ارسال نمایند.

علاقمندان به این رشته جهت اعلام آمادگی و کسب اطلاعات آیین نامه با شماره ۰۹۳۹۷۷۲۶۷۶۶ (خ. ناجی رفعت) تماس حاصل فرمایند.