مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > آزمون جذب نیروی انسانی نیروگاه‌های شیروان و شهید کاوه قاین

توسط مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می‌شود:

آزمون جذب نیروی انسانی نیروگاه‌های شیروان و شهید کاوه قاین

مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد مجری برگزاری آزمون جذب نیروی انسانی نیروگاه‌های شیروان و شهید کاوه قاین شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، با توجه به سابقه و تجربه موفق مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در برگزاری آزمون‌های آموزشی و استخدامی کشور در استان و مشهد، این مرکز مجری برگزاری آزمون استخدامی آبان ماه شرکت خدمات پشتیبانی فیروز گل صدیق جهت تکمیل نیروی انسانی خود در نیروگاه‌های شیروان و شهید کاوه قاین شد.

لازم به ذکر است که نظارت و پشتیبانی این آزمون بر عهده مرکز آزمون جهاددانشگاهی است و متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعت بیشتر و ثبت نام در این آزمون به سایت آزمون جهاددانشگاهی به نشانی hrtc.ir مراجعه نمایند.