مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > مسابقه کتابخوانی گنج کُنج با محور کتاب”قیام حسین(ع)”

کانون کتاب و کتابخوانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد سومین سری مسابقات کتابخوانی “گنج کنج” را با محور کتاب “قیام حسین (ع)” اثر سید جعفر شهیدی برگزار می نماید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، دانشجویان علاقمند فرصت دارند تا تاریخ ۱۶ مردادماه با مطالعه فصل۱۳ تا ۲۴ این کتاب در مسابقه کتابخوانی گنج کنج از طریق لینک https://survey.porsline.ir/s/RIRcv4c شرکت نمایند.

بازه فعال بودن لینک عنوان شده از ساعت ۱۲ روز ۱۶مردادماه تا ساعت ۲۳ روز ۱۷مرداد می‌باشد و شرکت‌کنندگان به مدت ۱۲ دقیقه زمان دارند تا به ۱۲ سوال چهار گزینه‌ای پاسخ دهند.

لازم به ذکر است جایزه سه نفر برتر مسابقه طبق آیین نامه تخفیف شهریه دانشگاه لحاظ خواهد شد.

دانشجویان می‌توانند متن کامل این کتاب را از طریق لینک کتاب “قیام حسین(ع)” اثر سید جعفر شهیدی” دریافت نمایند.