مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > اختصاص وام ۱۰میلیون تومانی به دانشجویان جدیدالورود

رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد خبرداد:

اختصاص وام ۱۰میلیون تومانی به دانشجویان جدیدالورود

رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از اختصاص وام ۱۰میلیون تومانی به دانشجویان جدیدالورود خبرداد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مهندس احمد افروغی با بیان مطلب فوق اظهارداشت: در راستای تسهیل در روند پرداخت شهریه توسط دانشجویان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مقرر شد طبق تفاهم‌نامه صورت گرفته با بانک قرض الحسنه مهر ایران دانشجویان جدیدالورود جهت پرداخت شهریه کل دوره تحصیلی خود با معرفی دانشگاه به این بانک از وام ۱۰میلیون تومانی بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه مبلغ وام ۱۰میلیون تومان با باز پرداخت۳۰ماهه و کارمزد ۴درصد خواهد بود، ابرازداشت: دانشجویانی که تمایل دارند از این تسهیلات استفاده نمایند می‌توانند با افتتاح حساب در بانک عامل(مهرایران) و اعلام شماره حساب و شبای آن در اسرع وقت به دانشگاه  نسبت به دریافت معرفی نامه جهت دریافت وام اقدام نمایند.

افروغی با تاکید بر اینکه این وام صرفا به دانشجویان جدیدالورود و طبق ضوابط و مقررات جاری بانک و با اخذ وثیقه و ضامن معتبر تعلق می گیرد، افزود: مبلغ وام اعتباری شهریه بابت کل دوره بوده و امکان پرداخت این تسهیلات به دانشجو برای هر مقطع تحصیلی یک بار قابل پرداخت است.

دانشجویان متقاضی دریافت این وام می توانند جهت کسب اطلاعات بیشنر با شماره ۳۱۹۹۷۲۸۴(امورمالی دانشگاه) تماس گیرند.