مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > رتبه‌ سوم و رتبه اخلاق ازآن تیم مناظره مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد شد

یم مناظره مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در پایان مرحله استانی دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران موفق به کسب رتبه‌های سوم و اخلاق شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، تیم “فرهنگ” پس از راهیابی به مرحله رده بندی موفق شد در جایگاه موافق با گزاره “برای حل مشکلات اقتصادی ایران، پیش از هرچیز، باید تحریم ها لغو شود” تیم “صنعت ششم” را شکست دهد و به مقام سومی مسابقات دست پیدا کند. همچنین “سجاد اله یاری”، “محمد اصغرزاده” و ” افسانه اسماعیلی” اعضای تیم مناظره مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد رتبه اخلاق را ازآن خود کردند.