مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > مشخص شدن زمان ثبت‌نام مهرماه سال ۹۹ دانشگاه جامع علمی کاربردی

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی خبرداد:

مشخص شدن زمان ثبت‌نام مهرماه سال ۹۹ دانشگاه جامع علمی کاربردی

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از مشخص شدن زمان ثبت نام پذیرش در دوره‌های کاردانی و کارشناسی (ناپیوسته) مهرماه سال ۹۹ دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد و به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محسن محمدزاده از مشخص شدن زمان پذیرش در دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) مهرماه سال ۱۳۹۹ این دانشگاه، در شهریور ماه سال جاری خبر داد.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: با پیگیری‌ها و هماهنگی‌های به عمل‌آمده با سازمان سنجش آموزش کشور، پذیرش در مقطع کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای (ناپیوسته) از تاریخ نهم لغایت یازدهم شهریورماه سال جاری و در مقطع مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) از یازدهم لغایت هفدهم شهریورماه انجام خواهد پذیرفت.

وی با بیان اینکه داوطلبان جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت دفترچه راهنمای پذیرش دوره‌های مذکور می‌توانند در تاریخ‌های عنوان شده به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند، افزود: متقاضیان پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز می توانند در زمان اعلام شده در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.