مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > کسب عنوان نایب قهرمانی با درخشش دانشجویان مرکز در مسابقات والیبال دانشجویان کشور

عنوان نایب قهرمانی دهمین دوره مسابقات والیبال دانشجویان دختر دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با درخشش دانشجویان مرکز جهاد دانشگاهی مشهد در تیم خراسان رضوی به‌دست آمد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، مقام نایب قهرمانی تیم علمی کاربردی خراسان رضوی در این مسابقات که در استان همدان برگزار شد، با ترکیب ۱۰ عضو و ۲ نفر سرمربی که ۶ نفر از اعضای تیم از دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد به همراه نفیسه غلامی(سرمربی از مرکز جهاد دانشگاهی) ، ۳ نفر از علمی کاربردی چناران و  یک نفر از علمی کاربردی سبزوار بودند، رقم خورد.

دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد در تیم خراسان رضوی خانم ها فائزه نعمت مراد، اسما ناجی رفعت، فرزانه مشتاقی، یگانه مسرور، معصومه خوشدل و عاطفه نظرنژاد بودند.