مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > کارگاه تخصصی “عکاسی با موبایل”در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

کارگاه تخصصی “عکاسی با موبایل”در در دو سطح مقدماتی و پیشرفته در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این کارگاه با تدریس “مجید رضا فکری” مدرس دانشگاه، فوتوژورنالیسم و نویسنده کتاب “ترفندهایی برای عکاسی زیباتر” برگزار می‌شود.

شهریه آزاد در دو سطح (مقدماتی و پیشرفته) مبلغ ۱٫۸۰۰٫۰۰۰ تومان است؛ دوره مقدماتی ۸۵۰٫۰۰۰ تومان و دوره پیشرفته ۹۵۰٫۰۰۰ تومان است.

شهریه برای دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در دو سطح (مقدماتی و پیشرفته) با تخفیف مبلغ ۱٫۵۰۰٫۰۰۰ تومان می باشد؛ دوره مقدماتی ۷۰۰٫۰۰۰ تومان و دوره پیشرفته مبلغ ۸۰۰٫۰۰۰ تومان است.

علاقمندان تا تاریخ ۲۵ خرداد ماه فرصت دارند تا با مراجعه به ساختمان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، طبقه دوم، اتاق ۳۲۵ جهت ثبت نام اقدام نمایند.

شروع دوره مقدماتی، ۹ تیر(ساعت ۸ تا ۱۴) و دوره پیشرفته ۱۰ تیرماه (ساعت ۱۰ تا ۱۴ ) می باشد.

ثبت نام و اطلاعات بیشتر: