مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > بازدید مدیر پارک‌ها و مراکز رشد ستفا از پردیس فناوری های نرم جهاددانشگاهی خراسان رضوی

مدیر اداره پارک‌ها و مراکز رشد و نوآوری سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان(ستفا) جهاددانشگاهی کشور از پردیس فناوری های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، دکتر سمیه قربانی در این بازدید با شرکت هاو فعالیت های سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان آشنا شده و ضمن بررسی برنامه توسعه ای حوزه تجاری سازی استان، به ارایه پیشنهادات خود پرداختند.

در ادامه مهندس احمد افروغی، سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان(ستفا) جهاددانشگاهی خراسان رضوی بر استفاده از ظرفیت ها تاکید کرد و ادامه داد: شناسایی افراد مستعد و اعطای هدفمند تسهیلات به کسب و کارهای خرد، ایفای نقش واسطه گری میان نیازهای بازار کار و متقاضیان آن، تشکیل هسته های نوآور و هدایت آنان به ساختارهای حمایت گر و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار توسط مراجع قانونی از جمله اهداف ماست.

رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد یادآور شد: پیگیری های لازم توسط سازمان تجاری سازی خراسان رضوی در حال انجام است تا سهمی از تسهیلات اعطایی نیز به دانش آموختگان علاقمند ورود به فضای کسب و کار توسط جهاد دانشگاهی کارسازی گردد.

واحدها و هسته های نوآور مستقر در پردیس فناوری های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی نیز مورد بازدید قرار گرفت.