مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار پژوهشی > ۱۲ ایده راه یافته به مرحله داوری نهایی مشخص شد

/رویداد شتاب مد و لباس ایرانی/

۱۲ ایده راه یافته به مرحله داوری نهایی مشخص شد

دبیر رویداد استارتاپی مد و لباس ایرانی از راهیابی ۱۲ ایده برتر به مرحله داوری نهایی رویداد خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، ماهرخ حشمتی اظهارداشت: پس از داوری اولیه ۵۳ ایده انتخاب شده، ۱۲ ایده برتر برای شرکت در رویداد استارتاپی مد و لباس ایرانی توسط داوران انتخاب شد تا تحت حمایت منتورها در مرحله شتابدهی، مدل کسب و کار خود را تکمیل و بهینه نمایند.

وی با تاکید بر اینکه در مرحله شتاب‌دهی، طرح اولیه پذیرفته شدگان به پختگی رسیده و برای رقابت آماده می شود، تصریح کرد: اسامی صاحبان ایده‌های راه یافته به مرحله نهایی رویداد استارتاپی مد و لباس ایرانی “نرگس نجفی”، “فاطمه ورکیانی”، “رضوان رشیدیان”، “فاطمه قندالی”، “ندا کلالی”، “ساحل محبی”، “تکتم نقیبی حسینی”، “محدثه آبیز”، “سعید اسدی”، “سمیه اسعدی”، “سیده مریم موسوی طاهری” و “معصومه سرحدی” می‌باشد.

گفتنی است رویداد مد و لباس ایرانی پنجشنبه هفته جاری ساعت ۹صبح در سالن همایش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می‌شود.