مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > یکصد و شصت و دومین جلسه شورای آموزشی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

صد و شصت و دومین جلسه شورای آموزشی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به صورت مجازی برگزار گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، در این جلسه احمد افروغی ریاست مرکز بر ضرورت پاسخگویی به ابهامات دانشجویان ورودی جدید و رصد کلاس‌های  مجازی دانشجویان تاکید کرد.

وی اهمیت برگزاری پودمان‌های آموزشی جهت افزایش مهارت دانشجویان را مجددا یادآور شد و از گروه‌های آموزشی خواست در این زمینه فعالانه‌تر از گذشته عمل نمایند. همچنین بررسی شاخص‌های حائز اهمیت در  سطح بندی سالانه مراکز(بخش آموزشی) به اعضاء شورا اطلاع رسانی شد.

پس از آن مجتبی اسعدی مدیر آموزش مرکز گزارشی از نحوه برگزاری جلسات توجیهی دانشجویان بصورت مجازی ارائه نمود.

در پایان درخواست‌های دانشجویان توسط اعضاء شورا بررسی و در مورد آن تصمیم گیری شد.