مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > کارگاه آموزشی بررسی تطبیقی جایگاه حقوقی هیات منصفه در رسیدگی به جرائم در نظام کیفری ایران و کامن لا

انجمن علمی رشته حقوق مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد کارگاه آموزشی “بررسی تطبیقی جایگاه حقوقی هیئت منصفه در رسیدگی به جرائم در نظام کیفری ایران و کامن لا” را ویژه دانشجویان حقوق مرکز برگزار می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این کارگاه آموزشی در تاریخ ۱۱خردادماه ساعت ۱۵ تا ۱۸ در محل سالن شورای مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با سخنرانی “احسان شاهین‌پور” استاد مرکز به همراه نمایش فیلم ۱۲مرد خشمگین با موضوع کیفری برگزار می‌شود.

با توجه به محدود بودن ظرفیت سالن علاقمندان می توانند جهت شرکت در این کارگاه با مرتضی کاظمی دبیر انجمن علمی حقوق مرکز (۰۹۱۵۳۲۴۱۲۴۱) تماس گیرند.