مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > پنجمین جشنواره سراسری دانشجویی تجسمی قرآن و هنر

معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان فارس برگزار می کند:

پنجمین جشنواره سراسری دانشجویی تجسمی قرآن و هنر

به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان فارس و سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور پنجمین جشنواره سراسری دانشجویی تجسمی قرآن و هنر(شهود قدسی) برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان فارس با همکاری سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور و سایر دستگاه‌های فرهنگی و دانشگاهی در سطح استان و کشور، پنجمین دوره جشنواره سراسری دانشجویی تجسمی قرآن و هنر با عنوان ” شهود قدسی” را در سه رشته “پوستر”، “تصویرسازی” و “لوگوتایپ” برگزار می‌کند.

علاقمندان می توانند تا ۳۱ خرداد ماه سال جاری آثار خود را در هشت موضوع “شواهد و مصادیق قرآنی مرتبط با بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، “طراحی لوگو تایپ برای اسامی سوره‌ها و سوگندهای قرآنی، “آیات امر به احسان و کمک به نیازمندان”، “آیات مربوط به عدالت”، “آیات امر به معروف و نهی از منکر”، “آیات مربوط به نماز”، “تصویر سازی قصه‌های قرآنی” و “آیات مربوط به جهاد” به آدرس  cul.fr@acecr.ac.ir ارسال نمایند و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۷۱۳۲۳۰۰۷۱۶(دبیرخانه جشنواره) تماس حاصل فرمایند.