مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > پایان مسابقات فوتسال جام شهدای دانشجو

مسابقات فوتسال جام شهدای دانشجو مرکز با قهرمانی تیم Fc jahad به کار خود پایان داد.

دیدار نهایی مسابقات فوتسال جام شهدای دانشجو دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با رویارویی دو تیم Fc jahad   و تیم اساتید برگزار شد که در پایان تیم Fc jahad  با برتری دو بر صفر(۲-۰) به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات دست یافت.

قرعه کشی این دوره با حضور سرپرست‌های ۸ تیم شرکت کننده و همزمان با روز دانشجو(۱۶آذر) انجام شد. تیم ها در دو گروه ۴ تایی در روزهای  ۲۱ و ۲۸ آذر ماه و همچنین ۵ دی ماه به مصاف یکدیگر رفتند که در نتیجه تیم‌های اول و دوم هرگروه به مرحله حذفی راه یافتند.

مرحله نیمه نهایی مسابقات ۱۲ دی ماه برگزار گردید و تیم‌های راه یافته به فینال مشخص شدند.

لازم به ذکر است از دانشجویان حائز مقام قهرمانی با اهدای لوح و جایزه تخفیف شهریه تقدیر به عمل آمد.