مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > همکاری دانشجویان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به عنوان تیم اجرایی

سومین سمپوزیوم بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی با تمرکز بر ویزیکول های خارج سلولی توسط جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد؛

همکاری دانشجویان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به عنوان تیم اجرایی

دانشجویان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در برگزاری سومین سمپوزیوم بین‌المللی سلول‌های بنیادی به عنوان تیم اجرایی همکاری نمودند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، سومین سمپوزیوم بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی با تمرکز بر ویزیکول‌های خارج سلولی روز گذشته ۱۱خرداماه به همت سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی مشهد، پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سالن آمفی تئاتر مجتمع شریعتی جهاددانشگاهی مشهد آغاز به کار کرد. در این برنامه دو روزه که در چهارچوب کنسرسیوم MashhadStemCells برگزار گردید، مریم حسینی، مهدی قلعه حسنی، ابراهیم ضرغامپور، وجیهه رحیم زاده و فاطمه آزموده دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به عنوان تیم اجرایی همکاری نمودند.