مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > مهلت ثبت نام وام دانشجویی تا ۸ خرداد تمدید شد

متقاضیان وام شهریه دانشجویان ویژه نیم سال دوم تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ تا هشتم خردادماه فرصت ثبت‌نام دارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مهلت ثبت‌نام دانشجویان متقاضی وام شهریه نیم سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشگاه جامع علمی کاربردی به میزان ۱۳ میلیون ریال در مقطع کاردانی و کارشناسی تا هشتم خردادماه سال جاری تمدید شد.

دانشجویان متقاضی می‌توانند جهت شرایط و چگونگی ثبت‌نام وام دانشجویی با شماره ۳۱۹۹۷۲۴۰ آقای بهرامی تماس حاصل فرمایند.

1. معصومه باغبان گفت:

سلام خسته نباشید معصومه باغبان هستم دانشجوی کارشناسی طراحی دوخت شرایط وام چگونه می باشد

2. فاطمه محمدی گفت:

سلام خسته نباشید فاطمه محمدی ام دانشجوی رشته کارشناسی فناوری اطلاعات شرایط وام چگونه می باشد