مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > مشارکت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در برپایی موکب استقبال از زائران پیاده امام هشتم(ع)

همزمان با ایام پایانی ماه صفر با مشارکت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد موکب استقبال از زائران پیاده امام هشتم(ع) دایر گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، به مناسبت ایام پایانی ماه صفر به ویژه سالروز شهادت امام رضا(ع)، مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی همانند سال‌های گذشته اقدام به برپایی موکب استقبال از زائران پیاده امام رضا(ع) در جاده قدیم مشهد- نیشابور(رباط خاکستری) نموده است.

این موکب از تاریخ ۱۰ لغایت ۱۵مهرماه سال جاری با همکاری اساتید و کارکنان مراکز علمی کاربردی استان به ارائه خدمات به زائران پیاده از جمله انجام کمک‌های اولیه، پذیرایی، برگزاری مراسم فرهنگی، بدرقه زائران و… می پردازد.