مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > مسابقه عکس چهارفصل(دانشگاه از نگاه من)

امور فرهنگی دانشجویی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می‌کند:

مسابقه عکس چهارفصل(دانشگاه از نگاه من)

امور فرهنگی دانشجویی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد سری مسابقه عکاسی با موبایل با عنوان چهار فصل(دانشگاه از نگاه من) را ویژه دانشجویان مرکز برگزار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این مسابقه با هدف برگزاری نمایشگاهی از عکس‌های گرفته شده دانشجویان از فضای بصری دانشگاه در فصول مختلف سال می‌باشد.

مسابقه عکس چهار فصل در چهار مرحله با آغاز فصل‌های پاییز، زمستان، بهار و تابستان برگزار می‌شود که در پایان هر فصل علاوه بر اهدا جایزه به نفرات برتر، نمایشگاهی از  آثار برگزیده دانشجویان نیز در محل نگارخانه مجتمع دکتر علی شریعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار خواهد شد.

مرحله نخست این مسابقه با محور”پاییز دانشگاه” است که دانشجویان می‌توانند عکس‌های خود را تا نیمه آذر ماه به آی دی AmirHosseinMoghimy@ کارشناس امور فرهنگی دانشجویی مرکز ارسال نمایند.